Afbeelding van WhatsApp op 2024-02-10 om 18.15.21_10f7adcf
Gemiddeld kamer:

Tijdsduur:

60 minuten

Enkel:

2 tot 3 personen

Battle:

4 tot 6 personen

Minimum leeftijd:

12 jaar

Enkel:

€85,00

Battle:

€150,00

10 deuren, 10 kleuren, 10 puzzels

Ben je op zoek naar een unieke uitdaging die jouw denkvermogen op de proef stelt? Welkom bij Ten Colours, de ultieme escaperoom ervaring in Almere! Dit is niet zomaar een escape room; hier draait alles om pure puzzelpret, zonder afleiding van een verhaal. Stel je voor dat je in een gigantisch puzzelboek belandt, waarbij elke bladzijde een nieuwe uitdaging presenteert. In Ten Colours betreed je tien kamers, elk met zijn eigen kleur en unieke puzzel.

 

Bij binnenkomst in de eerste kamer, word je meteen geconfronteerd met de eerste puzzel. De klok begint te tikken en je hebt precies 60 minuten om alle tien puzzels op te lossen. Elke kamer brengt een nieuwe, steeds moeilijker wordende uitdaging met zich mee. Je zult creatief moeten denken, logisch moeten redeneren en goed moeten samenwerken om te ontsnappen. Het is de perfecte test voor je probleemoplossende vaardigheden en teamwerk.

 

Ten Colours is de ideale activiteit voor teambuilding. Werk samen met je collega's om door de kamers te navigeren en de puzzels te kraken. Dit uitje is niet alleen een geweldige manier om elkaar beter te leren kennen, maar ook om samen te werken en elkaar te ondersteunen onder druk. De kamer biedt een veilige, maar spannende omgeving waarin teamwork en communicatie essentieel zijn voor succes.

 

Of je nu een teamuitje plant, een verjaardag viert of gewoon op zoek bent naar een spannende nieuwe uitdaging, Ten Colours biedt een onvergetelijke escape ervaring in Almere. Maar wees gewaarschuwd: tot nu toe heeft nog niemand de laatste puzzel kunnen kraken. Denk je dat jij en je team het kunnen? Durf de uitdaging aan te gaan en ontdek of jullie de eerste zullen zijn die alle tien de puzzels oplossen binnen de tijdslimiet.

 

Kom naar Just Escape in Almere en beleef de ultieme escaperoom ervaring. Kunnen jullie de druk aan en als eerste ontsnappen uit Ten Colours? Er is maar één manier om daarachter te komen. Boek nu je avontuur en bereid je voor op een uur vol breinbrekende puzzels en intense teambuilding. Gaat het jullie lukken? We dagen jullie uit!

Trailer Ten Colours:

Een kleine impressie

Let's Just Escape! Nu boeken.

Je kan bij ons tot twee uur van te voren boeken. Wil je toch nog binnen die tijd komen spelen? Geen probleem. Bel dan even naar: +31 (0) 6 38 51 42 74.